Emma oppii koko ajan paljon uutta. Nyt parasta hupia on mm. nyrkin tunkeminen suuhun niin, että alkaa oksettaa ja maidot nousevat takaisin suuhun. Lisäksi Emma tarttuu entistä hienommin leluihin ja on aivan innoissaan siitä, että voi heilutella niitä. Neiti on siis alkanut leikkiä leluilla. :o)

Papukaijan siivet rapisevat kivasti ja niihin on helppo tarttua!

Täysin uutta oli myös itkukohtaus, jonka Emma sai aivan yht´äkkiä mummun ja papan ollessa kylässä. Itse veikkaisin jonkinlaista vierastuskohtausta, mutta en tiedä, voivatko näin pienet sellaisesta vielä tietää.(Sara oli kyllä 3,5kk, kun alkoi vierastaa) Emma otti pienet tirsat ennätyspitkän valveillaolojakson jälkeen ja mummu nosti neidin rattaista hänen herättyään. Pikkuneiti lirkutteli sekä mummun että papan kanssa, kunnes iltapalapöytään tullessa pappa antoi Emman minulle. Ja siitä alkoi sitten huuto: äidinvierastusta siis! ;o) Itku oli lohdutonta ja hätääntynyttä, sellaista, jota meillä ei olla ennen kuultu (kun muutenkin itketään niin kovin vähän). Itkukohtaus toistui useaan kertaan, vaikka neiti välillä rauhoittuikin tissille. Katsotaan, mitä jatkossa tapahtuu.

Aiemmin bongattu ensimmäinen hammas on tosiaan hammas. Se on tullut enemmän esiin ja voi sentään, että ikeniä kutittaa! Nyrkki on koko ajan suussa...

Ja vielä yksi uusi asia. Päiväunet. Niitä Emma on alkanut nukkua nyt omassa sängyssään samaan aikaan kuin Sara ja Jaakko. Esim. tänään neiti nukkui 12.30-15.30. Päikkäreiden jälkeen jaksetaankin sitten valvoa ja illalla tarvitaan vain pienet torkut. (aamupäivisin Emma nukkuu n. tunnin-kahden unet)