Tänään kävimme siis kuulokontrollissa sairaalassa, sillä syntymäreissulla kätilöt eivät saaneet mittaria toimimaan niin, että koje olisi näyttänyt sitä mitä piti. Kuulo tarkistettiin ja se oli aivan normaali. Eipä meillä mitään epäilystä siitä ollutkaan, sillä melko tarkkaan Sintti jo seurailee Saran ja Jaakon metelöintiä.

2038860.jpg

Samalla reissulla mitattiin myös keltaisuutta, sillä Sintin silmät ovat olleet kellertävät ja onpa ihossakin ollut näkyvissä keltaisuutta. Kätilö totesi tänään Sintin nähdessään, että "onpas keltainen" ja koska mittari antoi arvoksi yli 20, kävimme laboratoriossa antamassa verinäytteen. Siitä ei Sintti tykännyt ja kukapa pitäisi, jos kesken unien riisuttaisiin jalka paljaaksi ja kantapäästä otettaisiin verinäyte. Sintin protesti oli äänekäs ja ensimmäistä kertaa äitikin kuuli pienokaisensa todelliset äänivarat. Tähän mennessä kun itkua ei meillä ole juurikaan kuunneltu (kork. 15 sekuntia). Verikokeen tulosta odotellessa Sintti tankkasi sapuskaa.

Tulokset olivat siinä mielessä positiiviset, että valohoitoa ei tarvittu eikä tarvita (ainakaan toistaiseksi). Niinpä pääsimme jatkamaan matkaa...