Pikkuisen Emman elämä on rauhallista, mutta Emman äidillä riittää puuhaa, joten blogin päivityksissä on välillä katkoksia. Tässä kuitenkin jotakin kuvien kera. Niin ja vaihdoin blogin nimen, kun pienellä on viimein nimi. :o)

2164571.jpg

"Miss Cool" on edelleen erittäin tyytyväinen pikkuneiti. Päivät sujuvat mukavasti syöden ja nukkuen, välillä seurustellen ja leikkien. Rytmi on edelleen suunnilleen sama, nukkumaan meno tapahtuu n. 23.30, yöllä syödään n.4.30 ja 6.30, jonka jälkeen unia jatketaan noin yhdeksään saakka.

2164581.jpg

Emma jaksaa olla hereillä n. 1,5h. Seurustelun ja syömisen jälkeen iskee väsy ja on pakko levätä hetki.

2164564.jpg

Hereillä ollessaan Emma on tomera neiti ja jutellessaan (kuten kuvassa) pienet jalat ja kädet viuhuvat kovasti ylös alas. Ääntäkin tulee jo, aluksi ne olivat vienoja "guu"-äänteitä, mutta nyt ääntä lähtee jo enemmänkin eikä ääntä tarvitse "hakea" niin kuin alussa. Äidille jutellaan eniten, mutta kyllä muutkin saavat keskustella, ainakin hymyjä jaetaan kaikille.

2164568.jpg

Viime viikon aikana on kaivettu leikkimatto esille ja pikku hiljaa on tutustuttu mm. sammakkoon, papukaijaan ja lintuun. Lintu tuntuu olevan mieleinen, koska siitä lähtee mukava kulkusmainen ääni. Myös vauvakirjoja on kiva katsella, suu leveässä hymyssä neiti katsoo tytön ja kukan kuvia.

2164563.jpg

Loputtomiin ei leikkimattokaan jaksa kiinnostaa, vaan välillä on nukuttava. Pienet unet peiton alla maistuvat vauhdikkaan leikkituokion jälkeen.

2164576.jpg

Sara-sisko rakastaa pikkusiskoa yli kaiken ja haluaa pitää "mun omaa siskovauvaa" sylissä usein. Isosisko antaa helliä pusuja, haleja ja paijauksia pienelle pehmeälle poskelle...

2164577.jpg

Emma kannattelee jo mukavasti päätään ja katselee mielellään ympärilleen sylistä. Neidin suosikkeja ovat valot ja jokin kirjahyllyssä - mikä se on, sitä pitää kysyä Emmalta. Vaihtoehtoja ovat kukka, valikoima kirjoja ja cd-levyjä, keltakantinen Sinuhe Egyptiläinen ja hyllyn päällä olevat valot. Tai sitten kirjahyllyn muoto, cd-hyllyt muodostavat aika kivan näköisen kokonaisuuden. No, pääasia, että jokin asia ilahduttaa. Se "jokin" on niin mukavaa, että neiti jokeltelee, naureskelee ja hymyilee itsekseen kirjahyllyä tuijottaessaan.

2164566.jpg

Emma kulkee pääasiassa äidin mukana eli viime aikoina on käyty mm. kaupoissa, lääkärissä ja sisarusten kerhossa (viemiset ja tuomiset). Lauantaina teimme yhdistetyn joulutonttu-ostos-reissun ja ajelimme usean paikan kautta Jumboon ostoksille. Emma oli ensimmäistä kertaa ostoskeskuksessa, olemme halunneet suojata pikkuista pöpöiltä, joita suurissa ihmismassoissa liikkuu. Neiti köllötteli vaunuissa ja ihasteli Jumbon kattovaloja suu hymyssä. InterSportissa neidillä loppui kestävyys juuri kun äiti oli sovituskopissa ja niin sitä sitten tankattiin sovituskopin ulkopuolella olevalla tuolilla. Ruokatauon jälkeen äiti sai suorittaa sovituksensa ja ostoksensa loppuun. Jumboon mennessä paikka oli pullollaan väkeä, mutta lähtiessä taisimme olla ostoskeskuksen viimeisimpiä asiakkaita. Paikalla oli enää vartijoita ja kotimatkaa varten tankkaus piti lopettaa kesken, jottemme joutuneet yökylään Jumboon... ;o)

Kaiken kaikkiaan elo Emman kanssa sujuu siis oikein mukavasti ja taitaa Emmakin olla tyytyväinen paikkaansa vauhdikkaassa perheessä. Neiti on tottunut meteliin eikä vähästä hätkähdä- unet maistuvat, vaikka Sara ja Jaakko soittaisivat rumpua vieressä. Arkea on haitannut vain hivenen edelleen jatkuva räkätauti ja tukkoisuuden vuoksi tutin opettelu on edelleen jäissä.

Ihanaa on ollut seurata lasten rakkautta toisiaan kohtaan, nyt Emmakin jo selvästi hakee kontaktia Jaakkoon ja Saraan...