On syttynyt sydän pieni, on elämä alkanut.
On siunausta vailla vielä lapsemme pieni nyt.
Sen tuletko kanssamme jakamaan, nimen pikkuisen kuulemaan?!
 

2142682.jpg

Tänään minusta tuli Emma Amanda. :o)

Mukana juhlimassa oman perheen lisäksi olivat Rauha-isomummi, mummu&pappa, mummi&ukki, Igor-eno&Johanna sekä Tume-eno&Lotta. Elli&Ami ja Hanna olivat sairastuneet eivätkä päässet mukaan juhlimaan. Siunaustilaisuus oli lyhyt ja ytimekäs, laulettiin kolme virttä, siunattiin pientä prinsessaa Herran Siunauksella ja kuunneltiin muutama puheenvuoro. Emma nukkui tyytyväisenä isin sylissä "virallisen" tilaisuuden ajan ja sylitteli loppuajan muiden syleissä. Välillä käytiin tankkaamassa ja palattiin jälleen juhlavieraiden pariin.

2144370.jpg

Mummun sylissä.

2144369.jpg

Kakku (ja äiti meni sotkemaan nimen!).

Illalla pieni Emma-tyttö sai ihania paketteja äidin ja isin ystäviltä, jotka kokoontuivat juhlimaan nimiäisiä, tupareita ja äidin&isin 30v. synttäreitä. Ilta sujui pääasiassa syöden ja nukkuen, mutta muutaman "sanan" Emma malttoi vaihtaa Lissun ja Ropen kanssa. Lopulta pikkuinen nukahti Lissun syliin rauhalliseen heijaukseen ja siirtyi alakertaan yöunille.

2144511.jpg

Muutamia lahjoja, joita Emma sai: Suloiset, kudotut töppöset ovat Ropen käsialaa, Pentikin lusikan Emma sai Tume-enolta, Hannalta ja Lotalta, ensiaskelkengät osti Helena-mummi ja Markku-ukki ja hauskan nallen on itse tehnyt Heidi (lahja tietty myös Calelta).

Mukava päivä! Kiitos kaikille juhlissa tai hengessä mukana olleille! Emma kiittää muistamisesta sekä kaikista kauniista paketeista! :o)