Emman ensimmäinen joulunvietto alkoi jo aatonaattona, jolloin vietimme oman perheen "joulua". Aamulla isosisko ja isoveli koristelivat kuusen, samalla kun pieni Emma-tonttu jatkoi vielä yöuniaan sitterissä.

2177378.jpg

Aamupäivä sujui normaaliin tapaan syöden ja nukkuen, mutta iltapäivästä avattiin lahjoja. Emma sai mm. vaatteita ja kirjan. Kiitos kaikille ihanista lahjoista!

2177380.jpg

Jouluaatoksi matkasimme ukin ja mummin luokse Mukkilaan. Emma oli koko päivän todella paljon hereillä ja kaikkien ihmetykseksi söi aivan jatkuvasti. Neiti on ilmeisesti ymmärtänyt "joulun merkityksen", että pitää syödä koko ajan. ;o) Päivä sujui siis tiiviisti äidin sylissä, mutta ehti pikkuneiti seurustella muidenkin kanssa, esim. Amin sylissä Emma tuntui viihtyvän erityisen hyvin.

2177377.jpg

Emma ja Emman lahja. Mukkilan paketeista paljastui lisää vaatteita.

2177376.jpg

Virkeä pikkuneiti osaa kannatella päätään jo melko hyvin. Mummun olalta on kiva katsella muiden touhuja...

2177374.jpg

Jäimme yöksi Mukkilaan ja olimme siellä myös joulupäivän. (mummu oli sairas, joten mummulle ja papalle meno peruuntui) Kävimme ulkoilemassa ja vietimme mukavaa löhöilypäivää: joulupäivänä Emmakin palasi normaaliin rytmiin ja nukkui pidempiä päiväunia.

Kaiken kaikkiaan joulu sujui Emmalta rauhalliseen tapaan ilman sen kummempia ongelmia. Kovasti neiti juttelee jo muillekin, etenkin Helena-mummi sai iloista juttuseuraa pienestä pojantyttärestään.