Sintin neljäs viikko on sujunut lähes yhtä mukavasti kuin kolme aiempaakin. Ainoastaan räkätaudista on ollut riesaa, mutta onneksi keittosuolatipoista ja nenäfriidasta on ollut suuri apu. Räkäisyys ei ole siis vaivannut edes öisin, joten ehkäpä tämä tästä.

2084528.jpg

Isin sylissä on hyvä köllötellä. Neiti viihtyy isin sylissä sen verran hyvin, että äiti lähettää pikkuneidin monesti isin syliin "nukutukseen". Vai onko isi vaan niin tylsä tyyppi, että isin seurassa alkaa nukuttaa?! :o)

2084529.jpg

Torstaina Sintti antoi äidille ensimmäisen hymynsä (3vk 4pv). Niitä tulikin monta, mutta äiti ei silti ehtinyt saamaan yhtään kunnon (= tarkkaa) kuvaa. Myös mummulle hymyiltiin tänään, isi vielä odottelee pikkuprinsessansa hymyä.

Torstaina Sintti pääsi elämänsä ensimmäiselle junareissulle, kun äiti treffasi ukin Tikkurilassa. Sara-sisko ja Jaakko-veli olivat yökylässä mummin ja ukin luona, mutta yskänlääke jäi laittamatta mukaan ja sitä sitten lähdettiin ukille toimittamaan. Sintti tuntui ottavan ilon irti siitä, että hän oli huomion keskipisteenä. Äiti odotti kovasti, että pääsisi ajoissa nukkumaan, mutta Sintti päättikin toisin ja tissitteli KOKO illan valvoen putkeen yli neljä tuntia.

2084531.jpg

Perjantaina Sintti sai ensimmäisen Jekovit-tippansa (D-vitamiinia) ja sen kyllä huomasi. Kuka se viitsiikin väittää, etteivät vauvat maista mitään?! Ei hyvä...

2084527.jpg

Sintti on edelleen pohdiskeleva ja tarkkaileva tyyppi. Nyt pitää myös jo jutella, hermo menee, jos pitää yksikseen makoilla vaunuissa tai sitterissä. Kovasti olisi pikkuneidillä asiaa, mutta vielä ei ääntä juurikaan kuulu. Muutama pieni jokellus on kuultu, pikku hiljaa varmaan lisää ja lisää...

Tällä viikolla on harjoiteltu myös tutin syömistä, tuttipulloa kokeiltaneen ensi viikolla. Syömisvälit ovat lyhentyneet päivisin 3-4 tuntiin, mutta öisin nukutaan jo pidempiä jaksoja ja välillä pitää neitiä hieman herätellä. Oikein tyytyväinen ja hyväntuulinen vauva on siis tuo meidän Sintti!