Jo masuvauva-aikanaan Sintillä oli kovat oltavat. Äiti oli menossa koko ajan ja masun ulkopuolelta kuului jatkuva meteli. Elämä ei ole juuri helpottanut, ainakaan metelin osalta. Siitä pitävät huolen Sara-sisko ja Jaakko-veli, kun leikkivät  ja ilakoivat reilu kaksivuotiaiden innolla. Vauvasta viis, kaksikko hakkaa rumpua vaikka vaunujen vieressä, jos siltä tuntuu. Eikä riitelylle, itkulle ja raivollekaan etsitä rauhallista paikkaa.

Nyt kun isi on vielä isyyslomalla, on Sintti saanut tahtomansa suunnilleen silloin, kun on sitä pyytänyt. Jatkossa pikkuneiti joutuu oppimaan odottamisen jalon taidon, sillä äidin on ehkä hieman hankalaa revetä toisinaan kolmeen paikkaan. Eilen tätä odottamista opeteltiin pikku hetki, kun siskon ja veikan piti siivota huone ennen nukkumaan menoa. Äiti keksi kätevän paikan pikkuiselle siksi aikaa (nuken turvakaukalo), kun oli Saran vuoro kerätä astiat. Sintti oli tyytyväinen, mutta ehkä kuitenkin sitä mieltä, ettei tämä nyt ihan mun paikka ole... ;o)

2059279.jpg

No, ehkäpä tuo oli parempi kuin roikkua äidin käsivarrella epämukavissa asennoissa. Äidin kun pitää vielä auttaa siskoa siivoamisessa.