Emman elämä on pääasiassa normaalia arkirytmin noudattamista, mutta viime aikoina neiti on päässyt juhlimaan useammissa juhlissa. Viikko sitten Emma osallistui isin serkun häihin. Kirkko-osuuden neiti vietti äidin kanssa kappelin alakerrassa sijaitsevassa huoltohuoneessa (muutaman neliön koppi), sillä nälkä yllätti seremonian alettua ja äiti ravasi kiireen vilkkaa lähimmät portaat alas. Loppumarssin aikana kivuttiin masu täynnä takaisin saliin katsomaan morsiusparin lähtöä. Sen jälkeen useampi tunti sujui unten mailla ja hyvä niin, sillä hääpaikka oli kylmä ja kolkko pienelle vauvalle. Toppahaalari päällä Emma nukkui turvakaukalossa sen aikaa, kunnes ruokailut olivat muiden osalta ohi. Loppuaika kului syöden sekä tuttujen syleissä sylitellen, vilttiin käärittynä, hattu päässä ja tumput käsissä.

Perjantaina Emma juhlisti äidin pomon läksiäisiä ja hurmasi kaikki paikallaolijat rauhallisella ja tyytyväisellä olemuksellaan. Juttu- ja syliseuraa riitti, kun tuvan täytti n. 30 naista ja 3 miestä. Ilta sujui syöden, nukkuen, rupatellen ja taputuksia/naurunremahduksia ihmetellen. Kotiin palattiin vasta puolenyön jälkeen, joten yön rytmit olivat tietysti sekaisin. Vaan mitä siitä, hauskaa oli!

Normaali arkirytmi on jälleen muokkautunut ja nykyisin Emma jaksaa olla hereillä 2-2,5h, jonka jälkeen neiti nukkuu tirsat-3 tunnin unet. Useimmiten unet ovat n. 1,5h mittaiset. Nyt on alettu nukkua enemmän ulkona sillä välin, kun äiti, Jaakko ja Sara ulkoilevat. Päivä kuluu 3-4h syöttövälein lukuunottamatta iltaa, jolloin tankataan tiheämmin. Yöunille Emma käy keskimäärin klo 22-23, useimmiten klo 22.30 aikoihin. Yöt sujuvat yhdellä syötöllä (poikkeuksia toki on), joten Emman yöuniin kuuluu kaksi pidempää unijaksoa. Aamun heräämiset riippuvat siitä, tuleeko kakka vaippaan vai ei, joten joskus yöunet kestävät jopa klo 9 saakka.