Emman elämässä tapahtuu, vaikkei neiti aina sitä tiedäkään. Monet perheen menot neiti kuittaa nukkumalla kaukalossa koko reissun ja niin neiti nukahtaa & herää tutussa ympäristössä kotona. Viime aikoina Emma on ollut mukana mm. HopLop-leikkipaikassa (jossa katseli innoissaan värikästä ympäristöä), V:n luona kylässä hankkimassa pusuja myös koiralta, Onnin ja Oivan syntymäpäivillä sekä kauppa- ja lääkärireissuilla.

Onnin ja Oivan syntymäpäivillä oli lapsiparkki, jossa bileiden pienimmät pitivät omat nukkujaisensa. ;o)

Lotta-serkku käväisi monen muun tavoin kyläilemässä ja helli pientä serkkuaan monin halein ja pusuin.

Jaakko on viime päivinä hoitanut Emmaa paljon ja moneen kertaan päivässä on saatava pikkusisko syliin.

Isosiskon ja isoveikan jutut ovat alkaneet kiinnostaa myös Emmaa, joka niin mielellään jutustelisi kaikenlaista. Etenkin Saran ollessa lähellä pikkuneiti tuijottaa Saraa hartaasti ja väläyttelee suloisia hymyjä siskolle. Saraa taas naurattaa, kun Emma tarttuu hihaan tai tukkaan kiinni.

Sisko ja veikka ovat opetelleet uusia apulaisen hommia ollen nyt mukana vaipanvaihdossa ja pukemisessa. Emma ei ole normaalia ronskimmista otteista välittänyt, kun pääasia tuntuu olevan, että saa olla mukana touhuissa. Yksin jäädessään Emma alkaa huhuilla/narista, että "mä kans mukaan!".

Viime viikon lopulla Emma vastaanotti ensimmäisen virallisen postinsa saadessaan Kela-kortin.

Päivärytmeistä mainittakoon sen verran, että nyt muutaman päivän ajan Emma on nukkunut pitkät iltapäiväunet (2-4h) noin klo 13-16. Lisäksi yöunille meneminen aikaistuu edelleen ja syöttövälit pidentyvät. Kylvyn jälkeen uni maistuu todella hyvin ja viimeksi teimmekin nukkumisennätyksen Emman nukuttua 21-03, 03-06 ja 06-08. Parina muuna iltana neiti on käynyt yöunille muuten vaan jo kymmenen aikaan, vaikka toki myöhäisiä iltoja ja lyhyempiä syöttövälejä mahtuu vielä sekaan. Päivisin neiti jaksaa olla hereillä jopa 2,5-3 tuntia, jonka jälkeen on sitten pakollinen huilitauko.

Rauhallista, hyväntuulista menoa edelleen. :o)