Sintti on vielä "hiljainen" kaveri, mutta kun hän herää, alkaa aikamoinen meno. Pää tuntuisi edelleen olevan alhaalla ja kun Sintti herää, tuuppii hän ensiksi käsillään vasemman nivusen suuntaan. Jalkojen paikka on vaihdellut viime aikoina, rakenneultrassa ne olivat vasemmalla puolella, käväisivät viikon verran oikealla ja nyt jalkojen kovat potkut tuntuvat jälleen vasemmalla. Mielenkiintoista nähdä huomenna 4D-ultrassa, olenko Sintin asennosta oikeassa. Mutta tältä siis äidistä tuntuu...

Potkut ovat voimistuneet niin voimakkaiksi, että välillä koko maha hytkyy. Toissa-aamuna meno oli varsin vallatonta, vatsa velloi kuin aallot merellä. Mikkoa ja lapsia Sintin touhut naurattivat, Sara-siskokin tunsi voimakkaan potkun kättään vasten. :o)

Mitään erityisen selkeää rytmiä en ole vielä havainnut, mutta yleensä Sintti heräilee aamupäivällä 10-11 maissa. Muutoin nukkuminen ja potkiminen kulkevat äidin tekemisten mukaan. Silloin, kun on aikaa makoilla/istua/ajaa autoa jne. alkaa liike. Muuna aikoina on erittäin hiljaista.