Niin vierähti Sintin ensimmäinen kuukausi. Pienestä rääpäleestä on kasvanut jo selvästi isompi tyttö. Neiti on edelleen erittäin tyytyväinen tapaus, pääasiassa syö ja nukkuu. Kävimme tänään 1kk-neuvolassa, painoa oli 4160g ja pituutta 52,5cm. Terkkari kirjotti neuvolakorttiin " Terhakka, ilmeikäs tyttö. Iho, silmät, suu ja napa siistit. Heijasteet norm. Hienosti kasvaa."

2097175.jpg

Sintin lempparihetkiä on peiton päällä köllöttely vaipanvaihdon jälkeen. Silloin neiti on virkeimmillään ja haluaa seurustella. Tarkka katse ja suppusuu ovat merkkejä siitä, että nyt minä kuuntelen. Muutamia jokellusääniä on tullut, mutta pääasiassa neiti vain katselee ja hymyilee. Tosin isille ei hymyillä, jostain syystä neiti sulkee hymyarkkunsa saman tien, kun isi saapuu kytikselle äidin viereen.

2097176.jpg

Ensimmäinen nauru kuultiin tasan 4vk iässä, silloin Sintti oli tissi suussa ja hymyili erityisen leveästi ja nauraa hörötti. Mikon kanssa revettiin nauruun, sen verran hassu ääni pikkuisesta lähti (ja niin yllättäen).

2097179.jpg

Flunssa on vaivannut tälläkin viikolla ja koska räkä alkoi olla todella sitkeää, joutui Sintti höyrytelttaan. Saralle ja Jaakolle viritettiin aikoinaan höyryteltta pinnasängyn ylle, mutta Sintti pääsi höyryttelemään keittiöön.

2097187.jpg

Kattiloissa höyrysi kuuma vesi ja peiton alla oli varsin kostea tunnelma.

2097178.jpg

Nuhasta huolimatta tällä viikolla on nukuttu muutamat pidemmät unet ulkona ja vaikuttaa siltä, että uni myös maistuu raittiissa ulkoilmassa. Sintti viihtyy vaunuissa etenkin, kun on saanut hatun silmilleen.

Ja 1kk-merkkipäivän kunniaksi äiti ja isi viimeinkin tekivät lopullisen päätöksen nimestä! ;o)