Toissa viikolla sain kirjeen, jossa luki seuraavaa:

TIINA!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tämä on ennakkovaroitus lauantaina 4.10.2008 klo 15 tapahtuvasta kidnappauksestasi. Sinut kaapataan kotisi eteisestä, joten ole kyseisenä kellonaikana valmiina, päällä rennot vaatteet, sintti mahassa ja iloinen mieli mukana.

 

Älä luulekaan voivasi sopia kyseiseksi illaksi muuta menoa, sillä aiomme pitää sinut luonamme koko illan.

 

Poliisiin ei kannata ottaa yhteyttä, sillä tämän maan virkavalta ei voi meidän aikeitamme estää!

 

Jos sinulla on asian suhteen epäselvyyttä, voit yrittää ottaa meihin yhteyttä s-postilla: [email protected].

 

Terveisin: mamma-kaapparit

 

 

Aluksi luulin kyseessä olevan "vain" kiva illanvietto ystävien kesken, mutta hiljalleen oivalsin, että kyse taitaakin olla tyttöjen järjestämistä vauvakutsuista. Hyvillä mielin siis odottelin kaappajia. ;o)

Kaappaja oli varsin pelottava ilmestys (Ropen äiti naamioituneena, heh), mutta lyhyen matkan jälkeen kuski vaihtui ja loppumatka Hukkalaan (jossa kutsut järjestettiin) sujui turvallisin mielin. Perillä odottivat rakkaat ihmiset, joiden kanssa tuli vietettyä oikein ihana ilta. Kaikenlaista ohjelmaakin oli järjestetty ja jouduin jos jonkinlaiseen testiin/valmennukseen, jotta pärjään Sintin (+kahden muun lapsen) kanssa. Sekä Sintti että minä saimme lahjoja, kiitos kaikille niistä!

1986878.jpg

Eräs tehtäväni oli koristella Sintin nimiäiskakku. Koristeita olisi ollut vaikka millä mitalla käytettävissä, mutta hieman väsähtäneen mamman mielikuvitus ei toiminut tätä paremmin... ;o)

Keskiviikkona Minna toi vielä "vaippakakun" (Minna ei päässyt mukaan lauantain kekkereihin). Kiitos Minna, aivan huippujuttu! :o)

1971044.jpg

(Pöllin kuvan Minnan blogista, kiitti kiitti!)