Keskiviikkona Sintti oli äidin kanssa oikea kyläluuta. Aamulla pistäydyimme puoleksitoista tunniksi Eveliinalle ja Hannalle rupattelemaan niitä näitä, kun Sara ja Jaakko kerhoilivat. Sintin vierailu sujui pääosin syöden ja nukkuen. Eveliina (1v.2kk) oli kiinnostunut vauvasta, vaikka välillä neiti taisi olla hieman mustasukkainen ja kaipasi huomiota omille taitaville tempuilleen mm. sohvalla. Myös Oodi-koira huomasi vauvan ja Sintti sai pari märkää pusua, vaikka äiti yrittikin pitää innokkaan koirulin hieman kauempana. Lopuksi Eveliina näytti kävelyharjoituksiaan ja mainioita ilveilyjään.

Illalla veimme Saran ja Jaakon Hukkalaan yökyläilemään ja jatkoimme siitä Lotta-serkkua katsomaan. Vietimme oikein mukavan illan Hannan, Tumen ja Lotan kanssa. Tume ja Hanna testasivat röyhtäytystaitojaan tuloksesta kisaillen, mutta lopulta Tiina-äiti vei voiton hyvän pohjatyön ansiosta (kiitos Tume ja Hanna!). ;o)

2117684.jpg

Lotta oli kovin kiinnostunut vauvasta ja halusi hoivata & pitää sylissä. Ja hienosti sujui. Lotan mielestä vauva tuntui sylissä "hyvältä" ja niin taisi tuntua Sintistäkin sillä sen verran onnellisen näköisenä pikkuinen katseli serkkuaan ja lirkutteli juttujaan. Tytöillä löytyi yhteinen sävel jo näin varhaisessa vaiheessa.

2117686.jpg

"Enonhurmausreissu" (sovimme päivällä Sintin kanssa, että illalla hurmataan eno lirkuttelemalla :) taisi muuttua serkunhurmausreissuksi, sillä loppuillasta Lotta olisi halaillut vauvaa vaikka kuinka paljon. Sintti kiittää hellästä huolenpidosta ja toivottaa teidät tervetulleiksi välillä meillekin!

Lotalta jatkettiin matkaa ja haettiin isi soittotreeneistä. Loppuilta kului Anttilassa nukkuen, kotona tankaten ja äidin kanssa seurustellen. Iltapäivän pitkät unijaksot vaativat pitkät seurustelut ennen kuin pikkuneiti malttoi käydä yöunille.