Maanantaina kävin uudestaan sairaalassa, jossa tehtiin kontrolliultra Sintin kasvun varmistamiseksi. Lääkäri ei meinannut millään saada mittoja, sillä pää on jo kovin alhaalla ja kiinnittynyt. Myös reisiluun mittaus tuotti hankaluuksia, Sintti ei ilmeisesti halunnut olla mitattavana. Hyvin oli pikkuinen kuitenkin kasvanut ja sain ohjeeksi tulla seuraavan kerran synnyttämään.

Painoarvio Sintillä nyt siis n. 2,9kg, tosin lääkäri arveli sen olevan yläkanttiin liian suuren päänmitan vuoksi...

Mitään supisteluja ja muutakaan ennakoivaa ei ole esiintynyt, joten ihan rauhallisin mielin tässä nyt vielä odotellaan. Äiti tosin on malttamaton ja haluaisi jo kovasti Sintin syliinsä. Mutta kasva Sintti vielä pikku hetki, niin äiti saa kaikki tavarat ja paikat järjestykseen... ;o)

Sara-siskon ja Jaakko-veikan kanssa olemme opetelleet, että heistä tulee isosisko ja isoveli. Jaakko oli yhtenä aamuna aamupalalla suloinen, kun liitti isoveljeksi tulemisen kasvamiseen ja totesi: Jaakko juo maitoa, Jaakko isoveli, iso poika! Lisäksi olemme paljastaneet sukupuolen Saralle ja Jaakolle ja puhumme Sintistä, että sieltä tulee Saran ja Jaakon pikku-?. Pysyköön sukupuoli salaisuutena vielä(kin) muille.