No niin, tässäpä tätä. Mitään bikinikuvia tänne tuskin tulee, joten mielikuvitusta vaan kehiin, jotta näette kasvaneen vatsan. ;o)

1644086.jpg

Masu edestä...

1644082.jpg

... ja sivusta.

Onhan tuolla jo kokoa. Syömisen jälkeen vielä lisää, nyt taktikoin ja otin kuvat ennen ruokailua ja rajasinpa ahterinkin pois kuvasta. Sen koko (on levinnyt entisestään, heh) jääköön arvoitukseksi! ;o)

Vertasin masun mittoja Saran ja Jaakon odotusaikaan ja samoissa lukemissa mennään. Että sillä lailla! No, toivottavasti kasvu on tästä edes hieman hitaampaa, jotta en venyisi aivan samoihin mittoihin loppuvaiheessa. Eli masun ympärys navan kohdalta nyt (rv 21+1, viimeksi 20+3) n. 88cm ja leveimmästä kohdasta n.95cm.

Raskausoireetkin ovat täysin samat, voin kopioida parin vuoden takaista päiväkirjaa suoraan:

"Vatsa on kasvanut valtavasti viimeisten viikkojen aikana. Muuten mitään ihmeellisiä oireita ei ole. Nukkuminen on aikamoista pyörimistä, tyyny jalkojen välissä on paras tapa nukkua."

Ainoastaan vessassa ravaamisen määrä on nyt pienempi ja lasten odotusaikana vaivannut issias-kipu on alkanut tällä kertaa huomattavasti aiemmin. Mutta hyvin pärjätään siis vielä, ei valitettavaa.

Tulevien viikkojen vaivoja saattavat olla mm. närästys, kylkien kipeytyminen nukkuessa, selän rasittuminen kävellessä sekä asioiden unohtelu. Katsotaan, meneekö asiat vanhaan malliin vai onko nyt uudet kuviot... ;o)

( Niin ja vielä sen verran noihin mittoihin, että Saran ja Jaakon odotuksen alkaessa vyötäron ympärys oli jotakuinkin reilut 70cm, nyt Sintin odotuksen alkaessa paaaaljon enemmän. Että silloin timmi vyötärö koki aikamoista venymistä, nyt oli jo valmiiksi jotain mitä venyttää...)